El-installation

Kvalitetssikker og alsidige el-installationer

Hos Elektriker Odense er barrieren sat højt. Vi hjælper mange i mål med holdbare, velfungerende, effektive, kvalitetssikre og betydningsfulde el-løsninger, så hverdagen fungerer optimalt. Der er ingen tvivl om, at vores arbejde er meningsfuldt, når vi kan give kunderne en god og unik kundeservice. Det er nemlig i det konstruktive samarbejde, at vi ønsker, at kunderne får lysten til at komme tilbage til os, når behovet igen opstår efter en god oplevelse hos os.

De autoriserede elektrikere tilbyder, leverer og producerer mange forskellige el-installationer, som både er af den traditionelle og utraditionelle karakter. Vi ved nemlig, at el-branchen, el-faget og el-servicen følger med både den økonomiske, kulturelle og teknologiske udvikling med hastige skridt, hvorfor det ligeledes er altafgørende at vores el-installatører formår at følge med. Det betyder, at du altid kan modtage kyndig og relevant faglig hjælp hos din foretrukne elektriker her.

Har du ydermere behov for rådgivning og vejledning i den proces, som du står overfor, så kan du komme i direkte kontakt med vores fagfolk gennem telefon eller mail. Kommunikationen mellem kunde og fagmand er altafgørende for samarbejdet, processen og resultatet. Vi tager dig derfor i hånden, og slipper først, når alle er tilfredse med det endelige slutresultat.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Termografiske undersøgelser

Når det kommer til tavle- og fordelingsanlæg er det altafgørende er være up-to-date med tilstanden og kravene af elektriciteten i bygningen. Dette er relevant for din private bolig såvel som virksomheden, da man begge steder vil kunne opleve fatale konsekvenser af strømsvigt, kortslutninger, brandfare eller deciderede afbrud i elektriciteten.

Det er netop her, at den termografiske undersøgelse kan spille en primær hovedrolle i kampen mod, at disse ubehagelige situationer bliver en realitet for dig. Den vil nemlig afsløre defekter, som kan være grundledet i de uheldige og farefulde hændelser. Lad os endelig rådgive dig på dette område, så du altid føler dig tryg.

elektriker odense - el-installation el-tjek
elektriker odense - el-installation lys elpære

Belysning og lys

Når det kommer til belysningen og lysstyringen i privaten eller på erhvervspladsen, så er det et af de områder, hvor du har mulighed for at opnå effektive elbesparelser. Det kan være uoverskueligt med de mange traditionelle og utraditionelle løsninger inden for belysning, når vi ønsker at spare på økonomien og elforbruget.

Vi kan hjælpe dig med at vælge den rette om det så er de klassiske lamper, bevægelsessensorer eller akustiske sensorer, der er det bedste alternativ for dig og din pengepung. Vi håndterer både det store belysningsanlæg, samt tilslutning af enkelte lamper – intet bliver for stort eller småt for os.

To forskellige elektricitets elementer

Når du har behov for el-service, så er det relevant at vide, hvilken slags du søger hjælp til. Der findes en stærkstrømsinstallation og en kommunikationsinstallation. Stærkstrømsinstallationen kender du formentlig som lys- og kraftinstallationen, mens kommunikationsinstallationerne er velkendte som værende signalinstallationer.

Mangler du vejledningen og hjælp indenfor stærkstrømsinstallationerne kan det være at fordeling, måling, sikring og brug af strøm er blevet et behov, hvorimod er der problemer og udfordringer med kommunikationsinstallationerne kan det blandt andet være at signalerne mellem tv, netværk og el ikke stemmer overens. Få fra de autoriserede elektrikere kyndig rådgivning til begge installationstyper direkte via telefon eller mail.

elektriker odense - håndværker el-installatør
Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige elektriker-services her...

Modtag dit
uforpligtende tilbud