Energioptimering

Få kyndig hjælp til elbesparelserne i hjemmet eller virksomheden

Vælger du at modtage hjælp af Elektriker Odenses elektrikere, når det kommer til at få de smarteste elbesparelser hvad end det er i privaten eller på den offentlige arbejdsplads, så kan du regne med kompetent faglig rådgivning. Hos os har vi stort fokus på to forskellige typer, der findes, når det kommer til elbesparelser på energien som en altafgørende ressource.

De to former hedder henholdsvis energieffektivisering og energioptimering. Med energieffektivisering gør vi forsøget på at forbedre og effektivisere forældet teknologi, genstande og ressourcer med en ny version. Man udskifter altså det gamle og brugte med det moderne og friske.

Her kan du risikere energispild, hvorimod du med energioptimering prøver at bruge allerede eksisterende energi fra dit eget forsyningsskab og boligens elektriske genstande. Forsyningsskabet indeholder for eksempel ventilation, hvorimod boligens indhold af elektriske genstande såsom blandt andet opvaskemaskine kan være en meget individuel affære. Det ene udelukker heldigvis ikke det andet.

Du har rig mulighed for at kontakte elektrikerne direkte, så I kan tage en snak om, hvad der passer bedst til dig. Det har nemlig en kæmpe fordel at sætte sig ind i energiforbruget inden, at man tager en beslutning om, hvad der skal optimeres og hvad der skal effektiviseres.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Fordele ved trådløse løsninger

Det kan være en stor udfordring at følge med tiden, men det kan vores autoriserede elektrikere naturligvis hjælpe dig med. De har styr på, at der er fulgt en teknologisk udvikling med i branchen, som giver moderne, populære, praktiske og smarte muligheder for kunderne.

Med et CTS-anlæg til den større virksomhed eller IHC-anlægget til den private bolig kan du være i stand til at overvåge, kontrollere og justere i energiforbruget. Det vil sige, at dette giver dig et unikt indblik i forbruget, som du herefter kan vælge at gøre noget aktivt ved. På den måde opstår de vigtige økonomiske besparelser.

elektriker odense - el-service
elektriker odense - energioptimering pv solceller

Bæredygtige og miljøvenlige løsninger

Når vi fremhæver de bæredygtige og miljøvenlige løsninger såsom PV-anlæg eller solceller, så er det naturligvis grundet, at de har en stærk, holdbar og solid effekt – især på miljøet. Vores autoriserede elektrikere forstår udmærket behovet for at kunne benytte en aktiv ressource, der samtidig forbygger virkningen på vores miljø og klima.

Ønsker du at opnå et godt resultat inden for den bæredygtige løsning, så er det altafgørende at udskifte det forældede udstyr med noget moderne, nyt og praktisk. Det er nemlig her, at man vil kunne opleve en markant stigning i effektivitet og et økonomisk fald, når det kommer til at benytte sig af de rette ressourcer.

Påtænk energioptimeringen i ventilationsanlægget

Din private bolig eller den offentlige virksomhed har alvorligt behov for et solidt ventilationsanlæg for at kunne garantere de bedste forhold for dig. Det er nemlig grunden til, at man opnår et indeklima, der er sundt og velfungerende for ens helbred. Med dette udstyr har du ligeledes rig mulighed for at energioptimere.

Der findes forskellige metoder at gribe denne opgave an på. Vigtigst af alt er, at den skal passe til lige netop din hverdag. Her findes der intelligente systemer, der kan hjælpe udstyret med selv at tilpasse sig omgivelserne, samt kan varmegenvinding være vejen frem for de generelle elbesparelser.

elektriker odense - erhverv varmepumpe
Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige elektriker-services her...

Modtag dit
uforpligtende tilbud